Hilbar Exklusiv Keila 17,5" bom 34 (kan juteres)

24.599,00
Model/varenr.: Keila
Lager: På lager

DESIGNET AF BERNHARD PODLECH

Keila giver mulighed for den gode balance. Den har flytbare og aftagelige knæstøtter i to forskellige størrelser, som begge medfølger. Derfor er sadlen velegnet til forskellige kropsbygninger, da man dels kan vælge mellem mindre og større knæstøtter, som fastgøres med stærk velcro under sadelklappen. Det giver flere muligheder for at justere knæpuderne, så de støtter den enkelte rytter bedst muligt og sikre at de rigitge signaler kan gives. Dels hjælper den med, at rytteren kan sidde centreret med afslappede ben og hofter.

Keila er dobbeltbetrukket med anilinlæder, så rytteren sidder blødt med et godt greb i sadlen. Man har virkelig følelsen af luksus her. 

Hilbar Royal Exklusiv Keila er forsynet med Anatomic-puder, som er specielt bløde og omsluttende puder, som udnytter hele hestens bæreflade. Derved tager man bedst muligt hensyn til, at den islandske hest har en relativt kort bæreflade. 

 

Gjordsystemet gør det let at tilpasse forskellige former på heste.

Sadlen har et enkelt udseende og har et komfortabelt sæde såvel som den anatomisk formede pude, der sikrer en god position og trykfordeling på hestens ryg. 

Der følger to størrelser knæstøtter med sadlen. 

 

Længde: 46cm (18 ") / 44cm (17.5") / 42cm (17 ")

Pudestopning: Passier kunstuld

Bom: kunststof - fjederstål

Gjordsystem: Dobbelt V-system

Bombredde: 30, 32, 34, 36, andre valgfri

Sædestørrelse: 17,5" (42cm) 17" (44cm) / 18" (46cm)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: