HOOF SHOE TUBBEASE INSATS *Blå 155 mm.*

75,00
199,00
Du sparer: 124,00
Model/varenr.: Tubbease indsat
Lager: På lager

INSATS TIL

Tubbease™ blev udviklet i New Zealand med det formål at skabe en åndbar behandlingssko til problematiske hestehove (f.eks. Sålsår).

De medfølgende krog- og løkkebånd betyder, at Tubbease™ er let at fastgøre til hestens ben. kan undslippe opad, hvilket betyder, at ingen varme eller fugtighed er fanget i skoen, den gummibelagte base forhindrer pålideligt fugt i at komme ind og sikrer samtidig, at behandlingsvæsken forbliver på hoven det optimale klima i skoen betyder, at hoven bevarer sin naturlige styrke den tykke EVA-indersål reducerer tryksmerter for hesten (f.eks. med såsår) og forlænger Tubbease™ levetid forskellige midler til behandling af abscesser, trøske, klovskader, klovudbrud osv. kan bruges med Tubbease tubbease design er beskyttet (NZ 417646) EVA indsats medfølger ikke

Tip: Tubbease™™ er yderst velegnet til engangsapplikationer til klovproblemer.

Afhængigt af brugsvarigheden kan Tubbease også genbruges, men dette afhænger af belastningen, varigheden af brugen og slitage. Sørg for, at heste med Tubbease har et begrænset bevægelsesområde (paddock eller boks), så helingen kan udvikle sig bedre, og Tubbease forbliver på hoven længere uden at blive beskadiget.

 

Pink 75-110 mm

Blå 155 mm

Rød 140-155 mm

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: