GREENGUARD MUNDKURV

249,50
499,00
Du sparer: 249,50
Lager: På lager

Mundkurven tillader din hest, at græsse sammen med de andre heste, men mængden den vil nå at spise bliver væsentlig nedsat, grundet mundkurvens udformning. Dermed kan din hest gå på længere tid på højere græs, hvor mængden af sukker pr/kg græs netop er lavere end på nedbidt græs. Din hest vil derfor opnå en anden og bedre mæthedsfornemmelse til trods for mundkurven. 

Hestens tilpasningsfase er påfaldende kort, da den hurtigt lærer at spise og drikke med mundkurven, og herefter vil din hest kunne drikke helt normalt med mundkurven på. 

Egenskaber

  • Indskrænker målrettet græsindtaget, så hesten ikke får problemer.
  • Tidsrummet for foderindtagelsen forlænges betydeligt.
  • Bedre fordøjelse med flere fibre, fordelt over længere tid.
  • Hesten undgår isolation, mens resten af flokken græsser .

Mundkurven monteres med den længste flade på langs, hvilket giver hesten mulighed for at åbne og lukke munden, uden at blive hæmmet af mundkurven. Dette er vigtigt for at undgå spændinger i kæben. Læderremmene på siden af mundkurven fastgøres i ringene på siden af grimen. Læderremmen foran fastgøres i ringen foran på Greenguard grimen, eller i den tilkøbte gummi knebel, som er fastmonteret på næseremmen. Den sidste rem under hagen monteres i grimens førerring.
Det er vigtigt at justere remmene i længden så Greenguard mundkurven slutter løst omkring hestens mule. Ved meget lange læderremme, kan du med fordel afkorte disse, så de ikke hænger og dasker ind i hesten.  

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: